Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

7,9 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,2
Comfort
7,5
Locatie accommodatie
8,4
Faciliteiten
7,6
Personeel
8,5
Waar voor uw geld
7,4
Beoordelingen
    Paul
    be
    7,1
    4 november 2017
    een warme, huiselijke sfeer in een prachtige stad.
    geen lockers ter beschikking.
    de keuken, ontbijten met waren van de kruidenier juist om de hoek. Het contact met de jonge reizigers-vrijwilligers die er tijdelijk werken.
    nl
    7,5
    13 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    travelgirlfrombelgium
    be
    5,8
    9 juli 2017
    Tegenslag
    Voor een hostel vond ik de prijs-kwaliteitverhouding niet echt in orde. Je betaald in mijn ogen te veel geld.
    Lynn
    it
    8,8
    2 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Aukje
    nl
    8,8
    19 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    margrit
    se
    7,9
    7 mei 2017
    Nogmaals, een prima aan te bevelen hostel.
    Aangezien het hier een hostel betreft heb ik weinig kritiek, het is tenslotte Venetië.
    Het personeel, het hostel is klein en zeer rustig. De locatie is ideaal, de bereikbaarheid ook.
    Lianne de Groot
    nl
    9,2
    9 april 2017
    Prima hostel voor een paar dagen Venetië!
    Prima prijs/kwaliteit! Geen tegenvallers.
    Top locatie, vriendelijk personeel, schoon, goede douche en een kleinschalig hostel!
    Lisa
    nl
    7,9
    30 september 2016
    Er waren in verhouding veel Aziatische toeristen, net als in heel Venetie. Een gemengder publiek zou leuker zijn geweest.
    Het hostel lag in een rustige straat, en tegelijkertijd op een top locatie. Binnen 2 minuten sta je bij toeristische hoogtepunten. Het personeel is gezellig, gastvrij en Mimi runt de plek goed.
    Joey
    nl
    8,3
    24 mei 2016
    het was moeilijk te vinden aangezien er geen bordje hangt of iets dergelijks.
    het personeel was zeer vriendelijk :D zeker een aanrader. goede douche en een keuken tot je beschikking
Sluiten